KORRES νέο μεθυστικό άρωμα Vanilla Violet








Καλησπέρα καλησπέρα,
 αγαπημένα μου 'μπιουτάκια'.
Πως μου είστε ?

Σήμερα σας έχω σούπερ γλυκό και λουλουδάτο ποστ! Θα μιλήσουμε γι αυτά τα θεϊκά πραγματάκια από την ελληνική εταιρία KORRES που πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου.
 Να σας πω πως γενικά η εταιρία αποφάσισε να ανανεώσει την eau de cologne σειρά της μετά από δύο χρόνια και πολύ μας χαροποίησε το γεγονός. Νομίζω προσπάθησε να μας ταξιδέψει σε νέους καλοκαιρινούς οσφρητικούς παραδείσους και σίγουρα το πέτυχε! 
Μόλις άνοιξα την συσκευασία και με πήρε το άρωμα -πάει- τα ερωτεύτηκα! Δροσερό, ξεχωριστό, λουλουδάτο και τόσο γλυκό χάρη στις νότες του αλλά και άκρως αναζωογονητικό.
 Βανίλια και βιολέτα λοιπόν.





Γλυκό και ζεστό άρωμα με υπέροχες νότες βανίλιας και άνθη βιολέτας! Περιέχει τονωτικό εκχύλισμα ginger και αλόης που προσφέρει αναζωογόνηση και αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς. Είναι μια κολώνια με καθαρά girly διάθεση, ότι πρέπει για το καλοκαιράκι. Η συσκευασία είναι γυάλινη όπως και τα προηγούμενα eau de cologne και έρχεται στα 100ml. 

Τη σειρά όπως καταλάβατε ολοκληρώνουν τα γαλακτώματα σώματος και τα αφρόλουτρα για να αναδείξουν και να κλειδώσουν ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα των αρωμάτων.





Το αφρόλουτρο είναι πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες σιταριού που περιέχει σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, διατηρώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης σταθερά.
Φυσικά και είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς 
parabens, mineral oil, σιλικόνη, propylene glycol, ethanolamnines, PEG, ALES, phtalates και ρετινόλη. Έχει ουδέτερο pH και είναι στα 250ml με το ίδιο καταπληκτικό άρωμα εννοείται.

 Και τέλος, το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Το αμυγδαλέλαιο, η ενεργή αλόη, η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο karite εξασφαλίζουν ενυδάτωση που διαρκεί και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος. Με 92,2% φυσικά συστατικά, δερματολογικά ελεγμένο, ουδέτερο pH και φυσικά απαλλαγμένο από όλα αυτά τα parabens, silicones, retinol κλπ που θέλουμε να αποφύγουμε είναι η ιδανικότερη επιλογή που αν δοκιμάσετε θα λατρέψετε κι εσείς! Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με αυτό το σέξυ λουλουδάτο άρωμα! Η συσκευασία είναι στα 125ml και είναι ανακυκλώσιμη ;)



Τέλος, να σας πω ότι η εταιρία έχει βγάλει 2 ακόμα μυρωδιές για να δοκιμάσετε. Γιασεμί-περγαμόντο και Ginger-μέντα και τα δύο πολύ ιδιαίτερα και φρέσκα. Τρέξτε λοιπόν να τα δοκιμάσετε και είμαι σίγουρη πως θα εντοπίσετε κι εσείς το νέο καλοκαιρινό σας αρωματάκι για φέτος.

Αυτά από μένα.
Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ και αυτή την φορά και περιμένω να μου πείτε στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα νέα αρώματα eau de cologne του korres.
 Μην ξεχάσετε να πατήσετε παρακολούθηση και να με βρείτε στα social media αν σας άρεσε το ποστ, για να τα μαθαίνετε όλα πρώτες.
Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο ποστ, μέχρι τότε
να περνάτε καλά και φιλάκια.

Ελίνα

6 σχόλια:

Αγαπημένα Απριλίου ● April Favorites

Θαύμα - θαύμα ! Μετά από -δεν ξέρω κι εγώ- πόσο καιρό i'm back ! Βλέπεις ποστ από μένα και δεν το πιστεύεις , ε μετα...