Πρωινή Ρουτίνα Περιποιήσης ● Everyday Morning skincare Routine


Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? 

Σκεφτόμουν που λέτε ποιο θα είναι το πρώτο μου post και κατέληξα πως πρέπει να ξεκινήσουμε με τα βασικά!
Έτσι λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε για την δική μου πρωινή περιποίηση ("πρωινή" βέβαια δεν την λες και πολύ, μιας και ξυπνάω σίγουρα μετά τις 12!) καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ.
Αρχικά να σας πω πως το δικό μου δέρμα είναι λιπαρό με τάση ακμής, μαύρα στίγματα και αρκετά σημάδια/ουλές από προηγούμενα σπυράκια. Κάποιες φορές εμφανίζονται και νέα σπυράκια αλλά ευτυχώς μονάχα σε συγκεκριμένες μέρες μέσα στο μήνα!


                                   
                         

Ξεκινώντας λοιπόν, το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι,νομίζω, για να ξυπνήσουμε είναι να ρίξουμε άφθονο χλιαρό νερό στο πρόσωπο μας. Έτσι κι εγώ αφού πλύνω το πρόσωπο μου απλώνω μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο μου Effaclar Cleansing Gel της La Roche Posay. Το συγκεκριμένο Gel δημιουργεί αφρό που καθαρίζει και εξυγιαίνει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για λιπαρό δέρμα με ατέλειες και ερεθισμούς. Δεν περιέχει σαπούνι, είναι άοσμο και διαφανές. Μου αρέσει πολύ σαν προϊόν και το χρησιμοποιώ εδώ και τρεις μήνες. Έχει μεγάλη ποσότητα, 400ml και ειδική αντλία που είναι εύκολη στην χρήση. Μετά την εφαρμογή νιώθω το δέρμα μου καθαρό και ενυδατωμένο. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά. Σε online φαρμακεία θα το βρείτε περίπου στα 9€.


      



Αυτό που ακολουθεί είναι το ιαματικό νεράκι από την Avene. M' αρέσει πολύ αυτό το νεράκι γιατί σου προσφέρει την ανανέωση που θες να νιώσεις το πρωί! Ψεκάζω το πρόσωπο μου και το αφήνω να στεγνώσει. Το δικό μου μπουκαλάκι είναι στα 50ml αλλά βγαίνει και σε άλλα μεγέθη.






Σειρά τώρα έχει η ενυδάτωση. Η ενυδατική που χρησιμοποιώ εδώ και ένα τρίμηνο και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη είναι η Hydrogenist Gel - Creme από την εταιρία Lierac. H συγκεκριμένη κρέμα συγκαταλέγεται πιο πολύ στα gel μιας κι έχει πολύ ελαφριά σύνθεση κι έτσι απορροφάται άμεσα από λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες. Υπόσχεται ενυδάτωση, επαναπύκνωση καθώς και λείανση των λεπτών γραμμών. Μετά από κάθε χρήση βλέπω την επιδερμίδα μου φρέσκια και λαμπερή. Είναι στα 50ml με υπέροχο εκλεπτυσμένο και θηλυκό άρωμα με νότες ροδόνερου, γιασεμιού και γαρδένιας. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα ξαναγόραζα.



       



Για τα μάτια αυτό που χρησιμοποιώ είναι το Siberian Ginseng Cream-Gel από την Νatura Siberica.
Όπως μπορείτε να διακρίνετε και από την ταλαιπωρημένη συσκευασία του προϊόντος, το 'χω λιώσει! Πραγματικά το έχω στην κατοχή μου εδώ και 7 μήνες και δεν λέει να τελειώσει μιας και η ποσότητα του είναι στα 30ml, την στιγμή που οι περισσότερες κρέμες ματιών είναι 15ml. H συγκεκριμένη κρέμα-gel ματιών ξεθωριάζει τους μαύρους κύκλους, αφαιρεί τα ίχνη κούρασης, αναζωογονεί και φωτίζει την περιοχή των ματιών. Περιέχει συμπυκνωμένα εκχυλίσματα άγριων φυτών της Σιβηρίας όπως το Siberian Ginseng. Eίναι parabens free και η τιμή του στα 10€. 
 


               



Tέλος, δεν ξεχνάω ποτέ να ενυδατώσω τα χείλη μου, όπου χρησιμοποιώ συνήθως κάποιο lip care. Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ το Liposan care&colour στην απόχρωση nude. 




     




Αυτά λοιπόν είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά για την πρωινή μου ρουτίνα!
Ανυπομονώ να μου πείτε πως σας φάνηκαν και αν χρησιμοποιείτε κι εσείς κάποιο απ' αυτά. Περιμένω τα σχόλια σας.


Δείξτε αγάπη!
Να περνάτε όμορφα,
Ελίνα ♥

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο το πρωτο σου ποστ:)Απο τα προιοντα σου εχω δοκιμασει την κρεμα ματιων,ειναι φανταστικη.Πολυ καλη δουλεια συνεχισε ετσι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την ενθάρρυνση! Η κρέμα τέλεια. Σούπερ ενυδατική :)

      Διαγραφή
  2. Χρησιμοποιώ το gel για τον καθαρισμό του προσώπου μου και ειναι πραγματικά το καλύτερο για λιπαρες επιδερμίδες..Ηθελα μια κρεμα ματιων και δεν ηξερα ποια να αγορασω,θα την αγορασω και εγω!! Καλη αρχη ελινααα φιλια απο Τυμπακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την αγοράσεις είναι πολύ ενυδατική και βοηθάει σε μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές! Πολλά φιλιά κι από μένα και σ ευχαριστώ :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η ρουτίνα σου!Είχα το gel απο la roche posay και το ιαματικό νερό της Avene και τα δύο υπέροχα!Καλή συνέχεια φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Μιμή μου! Καλώς ήρθες στην παρέα μας 😊

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραίο το πρώτο σου post και η πρωινή σου ρουτίνα! Και η δικιά μου είναι κάπως έτσι.... Όλο σκεφτόμουν να αγοράσω την κρέμα ματιών από την Natura Siberica, αλλά είχα έναν ενδοιασμό. Μετά από τόσα θετικά σχόλια πρέπει σίγουρα να το αποκτήσω και το συντομότερο δυνατόν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα στην προτείνω για δοκιμή! Εμένα μου έχει ταιριάξει πολύ και δεν την αλλάζω. Αν μπορούσα να βρω ένα αρνητικό όμως θα έλεγα το τσούξιμο που προκαλεί αν μπει μέσα στα μάτια. Παρόλα αυτά για την τιμή της η συνολική εικόνα είναι κάτι παραπάνω από θετική!
      Φιλάκια :)

      Διαγραφή

Αγαπημένα Απριλίου ● April Favorites

Θαύμα - θαύμα ! Μετά από -δεν ξέρω κι εγώ- πόσο καιρό i'm back ! Βλέπεις ποστ από μένα και δεν το πιστεύεις , ε μετα...