Empties ● Άδειες συσκευασίες






Αγαπημένα μου 'μπιουτάκια' !

Τι μου κάνετε?
Πως περνάτε το καλοκαιράκι σας?
Διακοπάρετε καθόλου ?
Εμείς εδώ την κάναμε την αρχή μας. Ξεκινήσαμε να μετράμε παγωτά και μπάνια σα τον παλιό καλό καιρό :D 

Σήμερα επέστρεψα με ένα ποστ γεμάτο άδειες συσκευασίες! Τις μάζευα τις μάζευα κι είχαν γίνει περισσότερες κι από τα έπιπλα μες στο σπίτι οπότε αποφάσισα να το κάνω επιτέλους αυτό το ποστάρισμα. Θα σας δείξω πραγματάκια που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους και θα σας πω αν μου άρεσαν ή όχι! Πολλά από αυτά ίσως τα έχετε δει ήδη στο blog μου άρα ξέρετε εκ των προτέρων ποια απ αυτά αγαπώ πολύ πολύ. 

Πάμε όμως να ξεκινήσουμε σιγά σιγά :) 




             


Χώρισα τα προόντα σε κατηγορίες για να μην μπερδευτούμε κι έτσι η πρώτη μας κατηγορία είναι προιόντα σώματος. Αφρόλουτρα, κρέμες κλπ.
  • LUX - Sweet Embrace 

     Ένα αφρόλουτρο με υπέροχη, αρκετά έντονη μυρωδιά που μου βγάζει κάτι το ανατολίτικο, το spicy. Περιέχει λάδι βανίλιας και εξωτικά λουλούδια του πάθους. Είναι στα 700 ml και πραγματικά το άρωμα του διαρκεί πολύ στο σώμα. Όλοι θα σας ρωτάνε τι άρωμα φοράτε! Μου άρεσε αρκετά αν και θα προτιμούσα να είναι parabens free.

    8/10


  • Bioten - care moments Cocoa butter & Macademia

    Και μιας και ανέφερα parabens free πάμε στο πιο αγαπημένο μου ever! Αφρόλουτρο από την εταιρία bioten στα 750 ml με εξαιρετική γλυκιά μυρωδιά και ιδιαίτερα κρεμώδες που προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση και λάμψη. Σας το συστήνω 100% να το δοκιμάσετε. Το μπάνιο σας επίσης θα μοσχοβολάει για ώρες!

    10/10
  • Apivita - handcare με βάλσαμο και μελισσοκέρι
Κρέμα χεριών από την apivita που δεν μπορώ να πω πως με τρέλανε. Ναι μεν ενυδατώνει επαρκώς τα χέρια αλλά η μυρωδιά της εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Εννοείται ότι περιέχει 97% φυσικά συστατικά γιατί για την apivita μιλάμε όποτε ας της συγχωρήσουμε το παράπτωμα με το άρωμα :)

5/10

  • Avon - glycerine hand&nail

    Αυτή την κρεμούλα χεριών μπορώ να πω πως την ευχαριστήθηκα περισσότερο. Περιέχει γλυκερίνη, ασβέστιο και βιταμίνη Ε που βοηθάνε στην επανόρθωση των χεριών και τους προσφέρουν την υγρασία που χρειάζονται. Επίσης τα νύχια φαίνονται πιο υγιή και γερά. Είναι στα 100ml και έχει τέλεια μυρωδιά που εγώ απ ότι έχετε καταλάβει δίνω ιδιαίτερη σημασία.

    8/10 
  • Noxzema - Roll on αποσμητικό 

    Έτυχε να το αγοράσω γιατί το σούπερ μάρκετ που επισκέφτηκα δεν είχε εκείνο που αγοράζω σχεδόν πάντα. Οπότε του έδωσα μια ευκαιρία και δεν με απογοήτευσε. Είναι ένα πολύ καλό αποσμητικό. Δεν έχει άρωμα ούτε και οινόπνευμα. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και προσφέρει την προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία που είναι κι αυτό που ψάχνουμε από τα αποσμητικά.

    7/10
  • Apivita - Tonic Mountain Tea 

    Δοκίμασα το συγκεκριμένο προϊόν από δειγματάκι όπως μπορείτε να δείτε και πραγματικά έχει μπει στην wish-list μου! Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω σύντομα. Είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με 91% φυσικά συστατικά. Η full size συσκευασία είναι στα 200 ml και περιέχει ελληνικό τσάι βουνού. 2 φορές που το χρησιμοποίησα άφησε το δέρμα μου απαλό, ενυδατωμένο και ελαφρά αρωματισμένο. Η υφή του δεν είναι παχύρευστη κι έτσι απλώνεται εύκολα κι απορροφάται πολύ γρήγορα.

    9/10 



Η επόμενη κατηγορία αποτελείται από προϊόντα για το πρόσωπο. Όπως μάσκες, κρέμες κλπ.

  • Bioderma - Micellaire Sensitive skin

    Εδώ νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις. Θα έχετε δει, διαβάσει, ακούσει εκατομμύρια φορές για το micellaire νεράκι της bioderma. Το κόκκινο ε? Για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι πραγματικά το καλύτερο απ όλα τα νεράκια που έχω δοκιμάσει. Δεν τραβάει στιγμή το δέρμα και καθαρίζει πολύ καλά από το μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο. Δεν προκαλεί ερεθισμό στα μάτια, δεν τσούζει κι ούτε προκαλεί ξηρότητα. Το μεγάλο μπουκαλάκι έρχεται στα 500ml. Επίσης υπάρχουν και μικρότερες συσκευασίες. Εμένα αυτή η αντλία που έβγαλαν τώρα τελευταία με βόλεψε πάρα πολύ καθώς δεν καταναλώνεις παραπάνω προϊόν από αυτό που χρειάζεσαι για να ξεβαφτείς επαρκώς! Κορίτσια αξίζει να το δοκιμάσετε έστω και μία φορά :)

    10/10
  • Too cool for school - Egg cream mask 

    Για αυτή την μασκούλα σας είχα μιλήσει στο προηγούμενο ποστ Sephora Haul κι -ναι!- ήρθε η ώρα για update :) Καταπληκτική!
    Ενυδατώνει πάρα πολύ το δέρμα και το αφήνει λαμπερό και λείο. Δεν μυρίζει καθόλου άσχημα και μη σας φοβίζει που λέει πως περιέχει αυγό καθώς δεν το καταλαβαίνετε καθόλου. Ίσα ίσα μια ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά. Δεν μου προκάλεσε κανένα breakout και είμαι σίγουρη πως θα την ξανά προτιμήσω μελλοντικά. Αρνητικό ίσως η τιμή της.

    9/10
  • Lush - Don't look at me! 

    Η πιο υπέροχη μπλε μάσκα. Την λατρεύω και είναι κι αυτή μέσα στις επόμενες αγορές μου. Την αγόρασα από το ταξίδι μου στη Ρώμη και είναι από τα πολύ καλά προιόντα που έχω βάλει στο πρόσωπο μου. Είναι μια μάσκα που διατηρείται στο ψυγείο για 1 μήνα μετά την παρασκευή της και είναι το μόνο που με στεναχωρεί καθώς θα ήθελα κι άλλη κι άλλη κι άλλη :) Το δέρμα μετά την χρήση της μάσκας είναι λείο και μαλακό και σίγουρα πιο λαμπερό από ποτέ. Επίσης με βοήθησε με την λιπαρότητα και τα σπυράκια κι είναι κάτι που δεν το περίμενα. Περιέχει μικρούς κόκκους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε κι ελαφρύ scrub όταν την ξεπλένετε. Αν κάνετε αγορές από lush δοκιμάστε την!

    9/10
  • Natura Siberica - Siberian Ginseng Eye Cream/Gel 

    Ξέρετε πόσο την αγαπώ, σας έχω ξαναμιλήσει για την συγκεκριμένη κρέμα ματιών την οποία φρόντισα να ξανά αγοράσω πριν ακόμα μου τελειώσει αυτή εδώ. Πραγματικά μου κράτησε 10 ολόκληρους μήνες. Σας παραπέμπω στο ποστ της Πρωινής μου ρουτίνας για λεπτομέρειες.

    10/10
  • Cien - lip care 
    Κι αυτό το προϊόν τυχαία έπεσε στα χέρια μου τον χειμώνα που είχα σκασμένα χείλη λόγω κρύου και το δοκίμασα. Οφείλω λοιπόν να ομολογήσω πως κάνει πολύ καλή δουλειά! Ενυδατώνει τα σκασμένα χείλη και δεν αφήνει αυτή την ενοχλητική αίσθηση ότι κολλάνε μεταξύ τους. Η Cien είναι γερμανική εταιρία και μπορείτε να την βρείτε στα Lidl.

    8/10
  • Vichy Idealia - Gel/Cream

    Ένα ακόμα δειγματάκι που χρησιμοποίησα είναι αυτή η κρέμα από Vichy για μεικτό/λιπαρό δέρμα. Την χρησιμοποίησα κυρίως σαν primer καθώς αφήνει λεία την επιφάνεια του προσώπου. Κάνει καλή δουλείτσα αν και μου έβγαλε λιπαρότητα μετά από κάποια ώρα. Έχει λεπτόρευστη υφή και η σύσταση της είναι κάπως ιριδίζουσα, αφήνει μια ωραία λάμψη πάνω στο δέρμα.

    7/10




    Σ΄ αυτή την κατηγορία σας έχω 2 προϊόντα μαλλιών.
  • L' oreal - Elnet satin (Straight)

    Θερμοπροστατευτικό προϊόν μαλλιών έως 230͒͒͒ C. Υπόσχεται ότι μπλοκάρει το φριζάρισμα και κάνει το ίσιωμα να διαρκεί έως 3 ημέρες. Να σας πω ότι δεν το πολυσυμπάθησα το συγκεκριμένο. Καμία διαφορά δεν είδα στο φριζάρισμα και το ίσιωμα μου κράτησε 1-2 μέρες. Προσφέρει μια ωραία λάμψη στα μαλλιά αλλά ως εκεί. Επίσης δεν με βόλεψε πολύ το στόμιο για τον ψεκασμό - ίσως το δικό μου προϊόν ήταν ελαττωματικό- καθώς πολλές φορές έσταζε και το προϊόν γλιστράει(!). Είναι λοιπόν πανεύκολο να φας σαβούρα χαχαχ :D
    προσοχή !

    5/10
  • Korres - Σαμπουάν δάφνη & echinacea

    Ακόμα ένα μπουκάλι από το αγαπημένο μου σαμπουάν τελείωσε και δεν έχω πολλά πραγματάκια να σας πω για το συγκεκριμένο γιατί ξέρετε πόσο το αγαπώ, οπότε δεν σας κουράζω ξανά με τα ίδια και τα ίδια.
    Αν δεν έχετε δει το ποστ με την περιποίηση μαλλιών ρίξτε ένα βλέφαρο :)

    9/10




Είναι δυνατόν να έλειπαν αρωματάκια από το ποστ μου?!
Όχι βέβαια :)

  • Dust+Cream - Άρωμα Τύπου FlowerBomb

    Την συγκεκριμένη μυρωδιά την αγαπώ. Κι αναφέρομαι στην μυρωδιά που έχει το άρωμα τύπου των dust+cream γιατί το αυθεντικό άρωμα μ αρέσει λιγότερο. Σας έχω ξαναμιλήσει για τα αρωματάκια των dust οπότε σήμερα σας έχω ένα ακόμα. Το flowerbomb γλυκό λουλουδένιο άρωμα με νότες από περγαμόντο, τριαντάφυλλο, πορτοκάλι και ορχιδέα. Ήταν το άρωμα που φορούσα σχεδόν καθημερινά τον χειμώνα.

    8/10
  • Λείριον αρωματοπωλείο - Ricci ricci

    Το λείριον είναι ένα αρωματοπωλείο στο Ηράκλειο Κρήτης στην οδό Έβανς 53. Τα κορίτσια κάνουν πολύ καλή δουλειά στα αρώματα τύπου κι έχουν επίσης και κρέμες σώματος στην ίδια μυρωδιά. Το τελευταίο άρωμα που είχα πάρει από το λείριον ήταν το ricci ricci. Ακόμα ένα λουλουδένιο αρωματάκι φυσικά με νότες από σανδαλόξυλο, περγαμόντο και ντουμπερόζα. Να μην ξεχάσω, πολύ βασικό, ότι τα αρωματάκια από λείριον έχουν και πολύ καλή διάρκεια!

    8/10


 

Για την συνέχεια έχουμε 2 προϊόντα για την στοματική υγιεινή.
  • Therasol Plus - στοματικό διάλυμα

    Ένα αντιμικροβιακό στοματικό διάλυμα από ελληνική εταιρία που καταπολεμά την κακοσμία του στόματος, την πλάκα, την τερηδόνα και συμβάλει στον περιορισμό της ουλορραγίας βοηθώντας στην αντιμετώπιση της ουλίτιδας. Γενικά μου άρεσε αν εξαιρέσουμε την γεύση κεράσι που μου θύμιζε αντιβιοτικό. Είναι στα 250ml και αρκετά οικονομικό.
6/10


  • White Glo - οδοντόκρεμα

    Έτυχε να την βρω στα Hondos σε προσφορά 1+1 και διαβάζοντας στην περιγραφή ότι είναι η νούμερο 1 και bestseller οδοντόκρεμα της Αυστραλίας αποφάσισα να την δοκιμάσω. Καλούτσικη αλλά δεν τρελάθηκα. Μου άρεσε η ήπια γεύση γιατί δεν μπορώ τις πολύ έντονες γευστικά οδοντόκρεμες αλλά πέρα απ αυτό την εξιδεικευμένη λεύκανση που προσφέρει δεν μπορώ να πω πως την είδα.

    6/10


  • Essence - the gel top coat


    Και για το τέλος σας έχω το καλύτερο top coat ever! Πραγματικά όποιο κι αν έχω χρησιμοποιήσει ακριβότερο ή οικονομικότερο πάντα ξαναγυρνάω σ' αυτό της essence που υπόσχεται αποτελέσματα ημιμόνιμου μανικιούρ χωρίς όμως την χρήση λάμπας. Και κατά μιαν έννοια όντως κάνει αυτό που λέει, αφού το αποτέλεσμα διαρκεί για μέρες χωρίς να ξεφλουδίζει και είναι το ίδιο λαμπερό όσο το ημιμόνιμο. Η τιμή του για την ποιότητα και την δουλειά του είναι εξαιρετική στα 3.5€ περίπου.

    10/10

    Αυτά λοιπόν παιδάκια από μένα. Ελπίζω να μην σας κούρασα με το εκτενές ποστ αλλά ήταν πολλές οι άδειες συσκευασίες και πρέπει να πάνε ανακύκλωση :)

     Nα σας ευχαριστήσω που ήσασταν εδώ κι αυτήν τη φορά και περιμένω τις δικές σας γνώμες για τα άδεια μου προϊόντα. 

    Μη ξεχάσετε να πατήσετε παρακολούθηση και να με ακολουθήσετε στα social media αν σας άρεσε το post.


    Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο ποστάρισμα, μέχρι τότε να περνάτε καλά
    και φιλάκια.

    Ελίνα ♥





8 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ χορταστικό ποστ Ελίνα μου!Η κρέμα χεριών της Apivita,όπως είπες έχει λίγο ιδιαίτερη μυρωδιά,αλλά είναι η μοναδική που κάνει θαύματα στα πολύ σκασμένα από το κρύο χέρια μου!Το νεράκι της Bioderma,νομίζω είναι αγαπημένο σε όλες μας,επίσης θα δοκιμάσω την μάσκα too cool for school,αφού σου άρεσε,της natura siberica είναι ήδη στην wishlist μου.Το top coat της Essence,το λατρεύω κι'γω,οικονομικό και αποτελεσματικό!Σόρρυ για το μεγάλο σχόλιο,σε φιλώ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο σχόλιο για μεγάλο ποστ δίκαια πράγματα!
      Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Πολλά φιλάκια :*

      Διαγραφή
  2. τελειο το ποστ!! Αυτή η κρεμα σωματος της bioten ειναι απλα ονειρο!! Από αυτά που ανέφερες τα μισά τα θελω!! Ειδικά την μασκα απο lush <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μάσκα από Lush να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Κάνει θαυματάκια :)
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Ελίνα μου! Γεμάτο όμορφα προιόντα η ανάρτηση σου... για το αφρόλουτρο της Lux συμφωνώ απόλυτα...όσο για την μάσκα προσώπου μπήκε στη wish list! Καλό καλοκαίρι! ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό καλοκαίρι Πόπη μου!
      Να περνάς όμορφα. Σ ευχαριστώ για το σχόλιο :)

      Διαγραφή
  4. Πόσο αγαπώ το συγκεκριμένο αφρόλουτρο από Bioten. Θέλω να δοκιμάσω όλα τα αρώματα στο μέλλον :)

    Φιλάκια
    Κλεονίκη
    notebookofclaire.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι υπέροχο!
      Σ ευχαριστώ για το σχόλιο Κλεονίκη.
      :)

      Διαγραφή

Αγαπημένα Απριλίου ● April Favorites

Θαύμα - θαύμα ! Μετά από -δεν ξέρω κι εγώ- πόσο καιρό i'm back ! Βλέπεις ποστ από μένα και δεν το πιστεύεις , ε μετα...