Acne Skincare Products ● Αγαπημένα προϊόντα για ακνεικό λιπαρό δέρμα






Αγαπημένα μου μπιουτάκια,
 τι μου κάνετε?
 Πως είστε?
 Ζεσταίνεστε κι εσείς?
 Εδώ κάτω πιάσαμε 40άρι και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Λιώνουμε απ την ζέστη κι εγώ για ακόμη μια φορά το καθυστέρησα το ποστ μου γιατί γύρναγα στα κυκλαδίτικα νησιά μας και πλατσούριζα στις παραλίες της Σίφνου! Πέρασα όμως καταπληκτικά και ξαναγύρισα πίσω μαυρισμένη, ανανεωμένη και με γεμάτες τις μπαταρίες μου για πολλά πολλά νέα ποστ και προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. 

Όπως βλέπετε κι από τον τίτλο σήμερα θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μου προϊόντα για λιπαρό ακνεικό δέρμα που δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από την Effaclar σειρά της la roche-posay.

Πάμε με τα δούμε ένα-ένα με την σειρά.






Ξεκινώντας λοιπόν με τον καθαρισμό του δέρματος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω το αγαπημένο μου gel για το οποίο σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν και ξέρετε πόσο το αγαπώ!
Σας αφήνω ένα link εδώ για να δείτε τις λεπτομέρειες.
Το χρησιμοποιώ εδώ και 6 περίπου μήνες πρωί βράδυ και είναι ακόμα στη μέση καθώς η αρχική του ποσότητα είναι στα 400ml!
Πολύ αποτελεσματικό, αφαιρεί ρύπους καθώς και ότι απέμεινε από το μακιγιάζ. Δεν ερεθίζει τα μάτια ούτε αφυδατώνει την επιδερμίδα αλλά βοηθά στο να παραμένει καθαρή, χωρίς στίγματα!






Και μιας και μιλάμε για καθαρισμό, ας περάσουμε στη νέα μάσκα που πρόσφατα λάνσαρε η εταιρία και υπόσχεται βαθύ καθαρισμό των πόρων και ρύθμιση του σμήγματος και της γυαλάδας. Κι όντως το κάνει κορίτσια! 

Η μάσκα περιέχει άργιλο, ο οποίος αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους, ακόμη και τους μη ορατούς όπως σκόνη, μικροσωματίδια ρύπανσης κλπ, και ρυθμίζει σε ικανοποιητικό βαθμό την γυαλάδα. Οι πόροι καθαρίζουν και η επιδερμίδα καταπραύνεται ενώ παραμένει ματ και λιγότερο λιπαρή για περισσότερο χρόνο. Η χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα για περίπου ένα μήνα αρκεί για να δείτε διαφορά! Φυσικά δεν περιέχει parabens και έρχεται στα 100ml.






Κι αφού έχουμε καθαρίσει σε βάθος το πρόσωπο μας, ήρθε η ώρα να εφαρμόσουμε την πιο θαυματουργή κρεμούλα όλων των εποχών! Μιλάω για την effaclar duo(+) που νομίζω πως είναι το πιο αγαπημένο μου προιόν για δέρμα με ακμή ή τάσης ακμής και δεν θα σταματήσω ποτέ να χρησιμοποιώ! Είναι η ιδανική κρέμα με επανορθωτική φροντίδα για τις σοβαρές ατέλειες, τους φραγμένους πόρους και τα σημάδια. Μειώνει τις ατέλειες , εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους και καταπολέμα τις κοκκινίλες και τα καφέ σημάδια. Έχει δροσερή, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και χαρίζει ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Να σας πω πως δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, έχει υποαλλεργική σύνθεση και δεν περιέχει parabens. Επίσης, είναι ιδανική βάση για μακιγιάζ καθώς λειαίνει το ανάγλυφο της επιδερμίδας. Σας την συστήνω να την δοκιμάσετε 100% ! Εγώ είδα μεγάλη διαφορά στο δέρμα μου και είναι η τρίτη φορά που την αγοράζω.

Αυτά τα τρία προϊόντα δεν τα βγάζω από την καθημερινή μου ρουτίνα και δεν ξέρω αν φταίει το καθένα μεμονωμένα ή είναι ο συνδυασμός που μ έχει κάνει να έχω τόσο θετική άποψη γι'αυτά,  πάντως τα αγαπώ και η δουλειά που κάνουν είναι εξαιρετική.


Αυτά λοιπόν αγαπημένα μου από μένα.
Nα σας ευχαριστήσω που ήσασταν εδώ κι αυτήν τη φορά και περιμένω τις δικές σας προτάσεις για skincare προϊόντα κατά της ακμής στα σχόλια.Μη ξεχάσετε να πατήσετε παρακολούθηση και να με ακολουθήσετε στα social media αν σας άρεσε το post.

Εγώ θα σας αποχαιρετίσω με fotos από τις καλοκαιρίνες μου διακοπές σ'αυτό το πανέμορφο νησάκι :)


Θα τα πούμε λοιπόν στο επόμενο ποστάρισμα, μέχρι τότε να περνάτε καλά
και φιλάκια.

Ελίνα ♥










   


   

12 σχόλια:

  1. Γεια σου και καλό μήνα! έχω να σου πω πως γράφεις καταπληκτικά! Αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου (http://mybloganastasiaaa.blogspot.gr/) και μη ξεχνάς να αφήνεις σχόλια ώστε να κάνω και γω το ίδιο! Φιλιά πολλά!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Το επισκέφτομαι το blog σου :)
      Kαλό μήνα και σε εσένα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη ανάρτηση!
    Τα δύο από τα τρία προϊόντα που ανέφερες τα χρησιμοποιούμε κι εμείς ευλαβικά. Όσον αφορά στη μάσκα όμως, δεν την είχαμε ανακαλύψει. Τώρα βέβαια θα τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια :)
      Γενικά η la roche posay έχει καταπληκτικά προϊόντα για ακνεικά λιπαρά δέρματα! H μάσκα σούπερ, κάντε μια δοκιμή!
      Πολλά φιλάκιαααα :*

      Διαγραφή
  3. αχ αυτη η effaclar duo δεν συγκρινεται με καμια....Πραγματικα πολυ ευστοχη η αναρτηση σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!
      Η effaclar κάνει θαυματάκια :)
      (Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση)

      Διαγραφή
  4. Ελίνα μου μπορεί να μην έχω λιπαρό δέρμα για να τα χρησιμοποιήσω όμως λάτρεψα τις φωτογραφίες σου στο τέλος του review.!! Φιλάκια πολλά!!

    Μαρία Μπρέντα
    Blogger | mariabrenta.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.
      Επιτέλους επέστρεψα :*

      Διαγραφή
  5. Σε ευχαριστούμε πολύ για το review σου και οι φωτογραφίες στο τέλος μας ταξίδεψαν! Θα χαρούμε πολύ αν ρίξεις μία ματιά και στο δικό μας blog! https://greekgirlslife.blogspot.gr/
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπημένα Απριλίου ● April Favorites

Θαύμα - θαύμα ! Μετά από -δεν ξέρω κι εγώ- πόσο καιρό i'm back ! Βλέπεις ποστ από μένα και δεν το πιστεύεις , ε μετα...